Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bootstrap.php(430) : eval()'d code on line 150
Afscheid nemen bestaat niet! - Blogs - O-spot.nl Windsurf Forum

Evolutie.

Afscheid nemen bestaat niet!

Rate this Entry
Nou straks is het dan zover Rob, dan gaan we je formeel de laatste eer bewijzen.
Het zal niet meevallen gozer, alweer een maatje welke ik verlies.

Nooit heb ik wat met de dood gehad, maar de laatste paar jaar komt het me toch allemaal wat te dichtbij. Eind januari 2008 Niels, mijn jeugd- & surfmaatje waarmee ik uren, dagen, maanden en jaren heb doorgebracht. Met Niels was ik voor het leven verbonden door de dingen welke we samen hadden meegemaakt, of beter gezegd hadden uitgevreten of zelfs beleefd. Van een jaar of 8 tot begin 20, waren we onafscheidelijk, daarna kozen we allebei voor ons eigen lifestyle en zagen we elkaar nog slechts een enkele keer.

In mei 2008, was de klap helemaal groot, een mokerslag, een enorme knock-out toen mijn maatje Ronny overleed. De laatste uren van zijn leven heb ik met hem mogen delen, zijn laatste woorden heb ik met hem gewisseld. Ronny was mijn maatje op het werk, hij heeft me alles geleerd en sprak altijd vertrouwen in me uit, ook als ik eens wat verprutste. Door Ronny ben ik geworden wat ik nu ben bij Elocoat, hij heeft me gemaakt en de kans om dat samen te vieren hebben we nooit meer gekregen.

Nu, mei 3 jaar later, nu ben jij gegaan. Ik kan het niet geloven en wil er maar niet aan maar straks nemen we afscheid van jou, juist jij die zo bruiste van energie en met wie ik de laatste paar jaren ook steeds closer geworden ben. Ellenlange telefoongesprekken, eindeloze berichten via de digitale snelweg en natuurlijk de momenten van samenzijn welke me nog lang zullen heugen.
De woorden welke Marco gebruikte om het verlies te illustreren; Rob jongen, wat doe je nou .... Die vraag heb ik mezelf tijdens onze vriendschap met regelmaat gesteld, als je aan een van je projecten startte en ik jou theorieën bestreed, als je weer iets op het net kwakte wat flink wat stof deed opwaaien. Rob jongen, wat doe je nou.... maar uiteindelijk had je het altijd bij het rechte eind.

Ik weet nog dat ik een keer spotte met je leeftijd, toen zei je iets van oud worden is niet zo erg niet meer ouder worden dat is pas erg, en weer heb je gelijk.
Rob; gozer, maatje, makker & vriend. We gaan afscheid van je nemen, maar afscheid nemen bestaat niet, tot ziens lieve Rob tot later.

Klik op de afbeelding voor een grotere versie

Naam: Tafkas.jpg
Bekeken: 578
Grootte: 87,7 KB
ID: 1611
Labels: Geen Labels bewerken
Categorieën
Surf sessions

Comments

 1. Pat@G's schermafbeelding
  Pas vandaag, meer dan een maand nadat je dit schreef, lees ik dit stukje. Heb het nooit gezien, ik moet het gemist hebben en daarna niet meer voorbij zien komen.
  Mischa, laten we met z'n allen die hier nog zijn, ervan genieten, van dit leven. Eén, klap, één zucht, één ogenblik en het kan voorbij zijn. Pas dan voel je hoe sterk je eigenlijk met iemand verbonden was.
  Ook Rob heeft me nog wat meer doen inzien dat de ratrace waarin sommigen zitten en er niet uit kunnen/willen, zinloos is. Gelukkig ben ik wél uit die mallemolen van druk, druk, druk kunnen stappen.
  Rob leeft in mijn gedachten verder als een groot voorbeeld.

  Bedankt voor de mooie fotocollage, ik ga ze (laten) afdrukken.